Jeep Safari

IconsJipeTransguadiana
IconsAlmocoTransguadiana

[fancy_heading h1=”0″ style=”line” title=”Jeep Safari” slogan=”Typische Lunch inbegrepen”][/fancy_heading]

[icon_box border=”0″ title=”KORTING” icon=”fas fa-percent” link=”https://www.transguadiana.com/nl/welkom-bij-transguadiana/”]Deze tour is nu goedkoper! Bezoek de homepage of bel +351966089341[/icon_box]

BESCHRIJVING

U kent vast al veel stranden van de Algarve, maar heeft u ooit de kleine stadjes in het noordoosten van de Algarve verkend?

Als dat niet het geval is, ga dan met ons mee op een van onze 4×4-ritten en reis door heuvels en valleien, bijna geheel over onverharde wegen, met de Guadiana-rivier als spectaculaire achtergrond. We bezoeken veel kleine stadjes, zowel verlaten als bewoond.

Deze jeepsafari heeft letterlijk alles:

Natuur: we bezoeken het natuurreservaat Castro Marim (ook bekend als ‘Sapal’) en zijn zoutpannen. We observeren flamingo’s en komen heel dichtbij het dierenleven in het noordoosten.

Gastronomie: we lunchen in een typisch Algarve restaurant, uitgekozen vanwege zijn kwaliteit. Tijdens de reis stoppen we om lokale producten te proeven en – natuurlijk – Medronho (vuurwater gemaakt van arbutus bessen)

Cultuur en geschiedenis: we stoppen bij de middeleeuwse steden Castro Marim en Cacela Velha en veel steden die verborgen zijn in de heuvels.

Avontuur: rondreizen in een 4×4 betekent dat we op plaatsen kunnen komen die u normaal niet zou zien door onverharde paden en ontoegankelijke wegen te gebruiken. Dit op zichzelf is al een geweldig avontuur!

Deze tour omvat: professionele chauffeur, vervoer in een 4×4 en lunch.

We raden je aan om comfortabele kleding te dragen en je handdoek, badpak en zonnebrandolie mee te nemen.

Volwassene: 55.00 €

Kind: 22.00 €

Kind 4-11: 27.50 €